Kennisbank

Performers Platform geeft toegang tot een kennisbank met ‘workflow solutions’

Sommige performers werken in vaste dienst, de meesten werken als zelfstandige professional (freelancer). Er komt steeds meer vraag naar amusement en het publiek en opdrachtgevers stellen steeds hogere eisen aan de professionaliteit. Dat betekent dat je alles goed op orde moet hebben, ook de zakelijke kant. Performers Platform helpt u daarbij!

Stichting Artiesten Belangen Centrum (ABC) heeft een 1 op 1 samenwerking met PerformersPlatform.nl welke belangrijke informatie biedt om als artiest aan het werk te gaan en te blijven, ongeacht de discipline waar je in werkt. Het gebruik van deze kennisbank met branchegerichte oplossingen, juridisch en fiscale info bespaart je veel tijd.

Vakgerichte en beroepsondersteunende informatie

Maak een volgende stap bij het professionaliseren van uw activiteiten door toegang te verkrijgen tot het versleutelde gedeelte van dit platform. Meld u aan!

Juridische & fiscale achtergronden

Geeft inzicht in de meest essentiële juridische en fiscale zaken. Uitleg van verschillende regels en wetgeving. Taaie en saaie materie in begrijpelijk Nederlands.

Vinden en gevonden worden

Verbetert uw marketing! Biedt vermeldingen op doelgerichte websites (siteclusters) tegen geringe vergoedingen. Geen reclames.  U heeft direct contact met geïnteresseerde klanten en opdrachtgevers. Geen financieel belang van derden inzake bemiddeling.

Verwijzingen via Facebook en LinkedIn

Ook vertegenwoordigd op deze meest populaire social media met eigen discussiegroepen en pagina’s. Daarbij wordt altijd doorgelinkt naar Performers Platform.

Individuele begeleiding en ondersteuning

Op verzoek kunt u ondersteuning en/of persoonlijk advies krijgen van Roel van Dongen. Dit kan in de vorm van telefonisch consult, Skype-sessie, persoonlijk gesprek of bezoek op uw locatie. Ook behoren spreekbeurten, lezingen, seminars en gastlessen tot de mogelijkheden. Dit alles tegen sympathieke tarieven (21% btw-factuur). Vraag naar de mogelijkheden.

 

Professionaliseer uw activiteiten en enter het next level hier !