Kitty Hagen

Kitty Hagen
Artiestennaam
Kitty Hagen
Vestigingsplaats
Oudehaske

BIOGRAFIE KITTY HAGEN
Na de modevakschool kwam Kitty terecht in de modebranche. Dit was interessant maar absoluut niet spannend genoeg. Je bent jong en Kitty was op zoek naar het onbekende. Via een vriendin kwam zij in contact met mensen uit het circus en opeens was daar het avontuurlijke verlangen om mee te gaan reizen. Te ontdekken wat dat nu is, die magische cirkel van zand en zaagsel!

Zij begon in 1982 als manusje van alles bij Circus Holiday, familie van Toni Boltini. Kitty Hagen werd aangenomen voor de reclame, maar eigenlijk wilde zij alleen maar in de piste staan. Nou, dat heeft ze geweten! Ze liet krokodillen over zich heenlopen, stond voor het messenwerpbord, werkte met wurgslangen, deed mee aan de trapeze in een luchtballet en kreeg spierballen van al het sjouwen tijdens op- en afbouw van de circustent. Een harde leerschool die 3 jaar duurde.  Al met al een goede basis voor haar verder

Maar Kitty wilde meer… Via de in het circuswereldje overbekende Ome Sjef en Tante Fien kreeg zij een eigen nummer, de nu alom geprezen “Kitty Hagen Fakirshow”. De eerste vrouw in Nederland met een variété-act die bestaat uit vuur, glas, spijkerbed en vlijmscherpe zwaarden. Dit alles in een supervrouwelijke en de Kitty Hagen zo eigen temperamentvolle presentatie. TV-optredens bij Nieuwe Oogst met Pim Jacobs, de Showbizz kwis, Lotto-Live, Los Vast met Jan Rietman, Linda de Mol, 100 Jaar Carré, Tros TV Show, Patty Brard, Catherine Keyl, Late Night Show van Peter Jan Rens, StaatsloterijShow en ga zo maar door.

Na een aantal jaren exclusief aan een bureau verbonden te zijn geweest, vond Kitty het plezierig om de touwtjes zelf in handen te nemen.
Op 30 mei 1992 werd Back Stage Kitty Hagen Events gestart.

Naast haar artistieke capaciteiten heeft Kitty een nogal gezonde portie organisatiedrift.    Back Stage Kitty Hagen Events is een creatief entertainment- en organisatiebureau en geeft een bijzondere invulling aan feesten en evenementen.

Kitty Hagen zal altijd actief blijven in het haar zo geliefde entertainment wereldje. Je kunt wel zeggen: ze kan niet anders! Zij is een veelvuldig gevraagd artieste zowel in binnen- als buitenland. Inventief als ze is, ontwikkelt zij steeds weer nieuwe acts en producties, zoals haar Rariteitenkabinet en Miss Electric, geschikt voor o.a. festivals.

Met haar eigen Variété Circus Theater Fantâsia maakt zij ieder jaar een korte zomertoer en de circusproductie is het overige deel van het jaar op aanvraag beschikbaar.
Ook zijn er circustenten gedurende het hele jaar te huur.

Het creëren en organiseren van sfeerfeesten voor de bedrijfsmarkt is haar passie en dat doet zij dan ook vol overgave! Tot op de dag van vandaag is haar inmiddels gevestigde naam een begrip en verdient zij alom respect.

  • Kitty Hagen
  • Kitty Hagen

Stuur boodschap naar geregistreerde