Ted McCoy Alders

Coach Circus/Variété

Ted McCoy Alders
Vestigingsplaats
Nijmegen
Na ruim 50 jaar als artiest in binnen en buitenland gewerkt te hebben wordt het langzamerhand tijd om mijn kennis over te dragen aan de nieuwe generatie entertainers en hun te helpen met door de praktijk uit geteste weten en kunnen. Wat kan ik voor een ander betekenen?: Mogelijk kan ik je advies geven over programma opbouw, kleding, muziek, technieken etc. of adressen……..
Paul van Kuiken
Vestigingsplaats
Amersfoort
Paul van Kuiken heeft ruim 20 jaar met Liquenda Theatershows door het hele land opgetreden met diverse voorstellingen voor jong en oud.
Arno Huibers
Vestigingsplaats
Eindhoven
Werkzaam sinds 1980 als theater- circusclown, regisseur en docent clowning.
Jan Rauh
Vestigingsplaats
Rosmalen
Studeerde af aan de Academie voor Expressie in Utrecht. Hij gaf dramalessen en werd spreekstalmeester. Hij richtte het Kunstenmakerstheater en speelgroep de Saltimbanques op. Op dit moment regisseert hij en treedt nog regelmatig op.
Kitty Hagen
Vestigingsplaats
Oudehaske
Of het circus toekomst heeft is voor Kitty duidelijk. Als je bij blijft en je acts aanpast aan de vraag van de markt, blijft circus interessant. Hoever de techniek ook gaat, een voorstelling in een tent blijft volgens haar boeien, want ‘Circus is ruiken, zien en voelen.