Coach Muziek

Erik Potters
Vestigingsplaats
Oisterwijk
Erik werkt zo’n 35 jaar als muzikant. Is bedenker, uitvoerder en producer van div. acts voor o.a. de Efteling. Coacht (beginnende) collega’s en deelt met plezier zijn kennis en ervaringen.
Paul van Kuiken
Vestigingsplaats
Amersfoort
Paul van Kuiken heeft ruim 20 jaar met Liquenda Theatershows door het hele land opgetreden met diverse voorstellingen voor jong en oud.
Theo de Vries
Vestigingsplaats
Kalkar (Duitsland)
Theo de Vries kenmerkt zich door een Mix van Jazz, Latin, Boogie & Blues. Een stevig stukje swing waarbij het niet makkelijk is rustig op je stoel te blijven zitten en dat hoeft bij Theo dan ook niet. Hij heeft jarenlange ervaring in het spelen in diverse bezettingen en begeleiding van bekende muzikanten. Tevens is hij band leader van zijn eigen swing orkest.
Xander Nichting
Vestigingsplaats
Antwerpen BE
Als (elektrisch) violist en toetsenist, componist en arrangeur vele opdrachten in uiteenlopende richtingen vervuld, alsook muziek voor branding en sound-logo's, muziek voor openingsshows. Public speaker "How to make a living from music". Gespeeld op alle grote evenementen & concert podia in zowel binnen- als buitenland.
Roel van Dongen
Vestigingsplaats
Rosmalen
Vanaf 1988 werkzaam als zelfstandig artiest met ervaring in Nederland, België, Luxemburg, Italië, Duitsland en Japan. Roel heeft intussen zijn ervaring en expertise goed weten te gebruiken. Hij wordt door velen gezien als “entertainmentdeskundige”, een titel waar hij best trots op is.