Coach Toneel

Ton van der Velden
Vestigingsplaats
Warfhuizen
Ton is een van de meest gevraagde acteurs in Nederland voor bedrijfsfeesten, recepties, congressen, symposia, beurzen, productpresentaties, festivals en andere feestelijke bijeenkomsten. De verschillende animatierollen geven ieder feest weer een meerwaarde. Interacties vanuit het publiek zijn belangrijke ingrediënten. Ton speelt, improviseert en schept verwarring. Professionaliteit, creativiteit, flexibiliteit en humor zijn de belangrijkste kenmerken.
Jan Rauh
Vestigingsplaats
Rosmalen
Studeerde af aan de Academie voor Expressie in Utrecht. Hij gaf dramalessen en werd spreekstalmeester. Hij richtte het Kunstenmakerstheater en speelgroep de Saltimbanques op. Op dit moment regisseert hij en treedt nog regelmatig op.
Bas Maris
Vestigingsplaats
Zaltbommel
Ik ben producent van toneelstukken en themafeesten. Eigenaar Blauw Theater. ontwerper, acteur. · 1983 tot nu
Arda Cassée
Vestigingsplaats
Rossum
Ik ontwikkel, organiseer en produceer creatieve/culturele evenementen voor het bedrijfsleven, de overheid en particulieren. Met mijn manier van uitvoeren, sinds 1989, heb ik heel veel waardering geoogst. Steekwoorden: artiestenbemiddeling, concerten, workshops, vertellingen, kinder- poppen- en straattheater, familiedagen, plezier, optimisme.
Leon van der Zanden
Vestigingsplaats
Eindhoven
Mijn naam is Leon van der Zanden en ik heb van 2001 tot begin 2019 door Nederland en België getoerd als cabaretier en stand-up comedian. Momenteel regisseer ik. Daarnaast heb ik meerdere Tv-programma’s gemaakt, gepresenteerd en geef ik lezingen, presentaties, lessen aan beginnend cabaretiers en workshops met humor.
Paul van Kuiken
Vestigingsplaats
Amersfoort
Paul van Kuiken heeft ruim 20 jaar met Liquenda Theatershows door het hele land opgetreden met diverse voorstellingen voor jong en oud.
Inge Kolen
Vestigingsplaats
Nijmegen
Inge Kolen is een bevlogen theatermaakster (actrice, clown, muzikante, regisseuse, docent) die haar publiek even stil laat staan in verwondering, verbazing en herkenning… Ze werkt binnen Theaterburopopi als soloartieste en/of samen met diverse podiumkunstenaars. Theaterprojecten, workshops en trainingen (theater & clownerie) op aanvraag!!!