Coaches / Meesterartiesten

Neem rechtstreeks contact op met vermelde Meesterartiesten/coaches zonder tussenkomst van derden!

– Kies uw coach
– Klik op knopje VIEW of op de foto
– Vul uw (aan)vraag of bericht in op formulier onderaan op de pagina
– Klik op SEND
– Uw bericht/aanvraag gaat rechtstreeks naar vermelde coach

Paul van Kuiken
Vestigingsplaats
Amersfoort
Paul van Kuiken heeft ruim 20 jaar met Liquenda Theatershows door het hele land opgetreden met diverse voorstellingen voor jong en oud.
Kitty Hagen
Vestigingsplaats
Oudehaske
Of het circus toekomst heeft is voor Kitty duidelijk. Als je bij blijft en je acts aanpast aan de vraag van de markt, blijft circus interessant. Hoever de techniek ook gaat, een voorstelling in een tent blijft volgens haar boeien, want ‘Circus is ruiken, zien en voelen.
Frouke Diana van Zomeren
Vestigingsplaats
Huizen
Poppentheater De Kleine Zon speelt met en voor kinderen een gevarieerd programma in en om de poppenkast. Het warme enthousiasme van Frouke van Zomeren voor kinderen en poppenspel geven haar theater naam en inhoud. Frouke deelt haar kennis en ervaring van 31 jaar poppentheater graag met jou.
Theo de Vries
Vestigingsplaats
Kalkar (Duitsland)
Theo de Vries kenmerkt zich door een Mix van Jazz, Latin, Boogie & Blues. Een stevig stukje swing waarbij het niet makkelijk is rustig op je stoel te blijven zitten en dat hoeft bij Theo dan ook niet. Hij heeft jarenlange ervaring in het spelen in diverse bezettingen en begeleiding van bekende muzikanten. Tevens is hij band leader van zijn eigen swing orkest.
Koos van Balen
Vestigingsplaats
Valkenswaard
Koos is een gerenommeerd theatergrimeur en visagist. Naast de feestgrime geeft hij ook workshops grimeren. Tevens kan hij fantasievol ballonnen modelleren maakt hij grootse ballonnendecoraties. Als kunstschilder maakt hij decoraties met de verftechniek van het marmeren.
Ton van der Velden
Vestigingsplaats
Warfhuizen
Ton is een van de meest gevraagde acteurs in Nederland voor bedrijfsfeesten, recepties, congressen, symposia, beurzen, productpresentaties, festivals en andere feestelijke bijeenkomsten. De verschillende animatierollen geven ieder feest weer een meerwaarde. Interacties vanuit het publiek zijn belangrijke ingrediënten. Ton speelt, improviseert en schept verwarring. Professionaliteit, creativiteit, flexibiliteit en humor zijn de belangrijkste kenmerken.
Xander Nichting
Vestigingsplaats
Antwerpen BE
Als (elektrisch) violist en toetsenist, componist en arrangeur vele opdrachten in uiteenlopende richtingen vervuld, alsook muziek voor branding en sound-logo's, muziek voor openingsshows. Public speaker "How to make a living from music". Gespeeld op alle grote evenementen & concert podia in zowel binnen- als buitenland.
Leon van der Zanden
Vestigingsplaats
Eindhoven
Mijn naam is Leon van der Zanden en ik heb van 2001 tot begin 2019 door Nederland en België getoerd als cabaretier en stand-up comedian. Momenteel regisseer ik. Daarnaast heb ik meerdere Tv-programma’s gemaakt, gepresenteerd en geef ik lezingen, presentaties, lessen aan beginnend cabaretiers en workshops met humor.
Nanda van Alebeek
Vestigingsplaats
Zaltbommel
Nanda heeft een onuitputtelijke bron van creatieve ideeën. Ze zet met een groot gemak een complete performance neer met geraffineerde choreografie, muziek, licht en beweging. Boeiend en mysterieus en natuurlijk altijd perfect passend bij de uitstraling en imago van haar opdrachtgever.
Roel van Dongen
Vestigingsplaats
Rosmalen
Vanaf 1988 werkzaam als zelfstandig artiest met ervaring in Nederland, België, Luxemburg, Italië, Duitsland en Japan. Roel heeft intussen zijn ervaring en expertise goed weten te gebruiken. Hij wordt door velen gezien als “entertainmentdeskundige”, een titel waar hij best trots op is.
Erik Potters
Vestigingsplaats
Oisterwijk
Erik werkt zo’n 35 jaar als muzikant. Is bedenker, uitvoerder en producer van div. acts voor o.a. de Efteling. Coacht (beginnende) collega’s en deelt met plezier zijn kennis en ervaringen.
Bas Maris
Vestigingsplaats
Zaltbommel
Ik ben producent van toneelstukken en themafeesten. Eigenaar Blauw Theater. ontwerper, acteur. · 1983 tot nu
Arda Cassée
Vestigingsplaats
Rossum
Ik ontwikkel, organiseer en produceer creatieve/culturele evenementen voor het bedrijfsleven, de overheid en particulieren. Met mijn manier van uitvoeren, sinds 1989, heb ik heel veel waardering geoogst. Steekwoorden: artiestenbemiddeling, concerten, workshops, vertellingen, kinder- poppen- en straattheater, familiedagen, plezier, optimisme.
Arno Huibers
Vestigingsplaats
Eindhoven
Werkzaam sinds 1980 als theater- circusclown, regisseur en docent clowning.
Jan Rauh
Vestigingsplaats
Rosmalen
Studeerde af aan de Academie voor Expressie in Utrecht. Hij gaf dramalessen en werd spreekstalmeester. Hij richtte het Kunstenmakerstheater en speelgroep de Saltimbanques op. Op dit moment regisseert hij en treedt nog regelmatig op.
Inge Kolen
Vestigingsplaats
Nijmegen
Inge Kolen is een bevlogen theatermaakster (actrice, clown, muzikante, regisseuse, docent) die haar publiek even stil laat staan in verwondering, verbazing en herkenning… Ze werkt binnen Theaterburopopi als soloartieste en/of samen met diverse podiumkunstenaars. Theaterprojecten, workshops en trainingen (theater & clownerie) op aanvraag!!!